У Чернівцях сильна злива підтопила низку вулиць міста: деякі дороги перетворились у суцільну річку. Жителі міста публікують в соцмережах фото і відео, на яких видно затоплені вулиці і дороги.

Як повідомляють користувачі соцмереж, внаслідок зливи підтоплено частину вулиці Калинівської та Січових Стрільців. Автомобілі змушені пересуватися через затоплені вулиці.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, невеликий дощ затопив каналізацію в Івано-Фрапнковську. Повідомляється, що вранці 8 жовтня в Івано-Франківську пройшов невеликий дощ. В результаті цього по вулиці Лепкого виявилися затопленими практично всі каналізаційні люки.

А кількома днями раніше потужна злива практично повністю затопила вулиці Івано-Франківська. В результаті центр міста опинився під водою, що ускладнило рух автомобілів. Також сильний вітер звалив кілька дерев, стовп електропередач і білборд.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що злива подарувала киянам надзвичайне видовище - "Це щось казкове!" Київ накрило потужною зливою, яка змивала все на своєму шляху. Як завжди, через несправні ливневок плавали автомобілі, вітер валив аварійні дерева.

Також портал Знай.uа писав, що кияни після дощу вийшли на вулиці з кошиками і пакетами - "Грибний сезон!" Злива залишила після себе містянам не лише втоплені автомобілі, затоплені дороги і мокрі ноги, але й багатий урожай грибів.

Також портал Знай.uа писав, що тернополяни опинилися у водній пастці через зливу - рятувальники витягли з водного апокаліпсису автобус. У Тернополі рятувальники ліквідували наслідки зливи.