У Житомирській області на ранкове шикування 8 жовтня не з'явилися троє військових, згодом їх знайшли мертвими в орендованій квартирі.

Вранці 8 жовтня близько 8:50 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіл трьох чоловіків в орендованій квартирі у селищі Новоівницьке Андрушівського району Житомирської області.

Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівці. Чоловіки проживали в орендованому помешканні, в якому їх і виявили.

У військкоматі Чернівців прокоментували загибель військоuго.

«Наразі вивчають обставини трагедії, поліція припускає, що хлопці отруїлися чадним газом. У квартирі було холодно, тому хлопці опалювали її. Попри те, що випадок трапився із військовими-контрактниками, які несли службу в ООС, цю смерть не будуть відносити до бойових втрат», - розповів на брифінгу Віталій Чурай, військовий комісар Чернівецької області.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав “Мамо, я щасливий”: якими були і про що мріяли курсанти, які загинули в авікатастрофі Ан-26 біля Чугуєва. Хлопці планували створити сім’ю, мати дітей, а перед польотом говорили, що щасливі, й обіцяли зателефонувати після приземлення, але назавжди залишились у небі.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко таємно продавав боєприпаси і влаштував пожежу - Жванія. Давид Жванія опублікував нові одкровення про Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині змагалися військові кухарі - перемогли олів'є та гречка. Армійський кухар має встигнути і приготувати обід, і повоювати, якщо цього вимагає ситуація.