На спецлінію 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Університетській незаконно заволоділи транспортним засобом Audi Q7.

Зі слів заявника, він залишив автівку та пішов у справах, а коли повернувся – її вже не було.

Поліцейські негайно вжили заходів, аби дізнатися обставини злочину та розпочали пошуки автівки і викрадача.

Неушкоджений автомобіль знайшли неподалік на вулиці Котляревського. Чоловік пояснив, що забув, де саме припаркував транспортний засіб.

Буковинець забув, де припаркував авто і повідомив у поліцію про його викрадення, фото prozahid.com

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На заявника патрульні склали адміністративний матеріал за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Про випадок з неуважним замріяним водієм розповіла патрульна поліція Чернівецької області.

Нагадаємо, в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму. Однак новинкою вирішили скористатися шахраї, які надсилають українцям листи про те, що вони нібито порушили ПДР і тепер в обов'язковому порядку повинні заплатити штраф.

Свій випадок розповіла киянка Валентина Андріяшко. Вона стверджує, що повідомлення про штраф за перевищення швидкості прийшло їй на поштову скриньку. При цьому автомобіль давно при розлученні дістався чоловікові. Крім того, колишній чоловік розповів, що автомобіль вже 2 тижні знаходиться на ремонті.

Трохи пізніше жінці почали надзвонювати колектори і погрожувати, що відберуть квартиру. Киянка не розгубилася і заявила, що звернеться в поліцію. Після цього дзвінки припинилися.

Нагадаємо, що банки примусять іноземних інвесторів почати арбітражі проти України вже в листопаді – заява асоціацій

Як повідомляв портал Знай.uа, суд у Миколаєві визнав, що "Опозиційна платформа - За життя" повинна брати участь у міських виборах

Також портал Знай.uа писав, що тернополянка вбила палицею стареньку матір, відсвяткувавши день народження