На Буковині почастішали випадки зустрічей людей із вовками. Про це повідомив міський голова Снятина Анатолій Шумко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, найчастіше вовків помічають поблизу Оршівського лісу.

«Минулої ночі на території одного з приватних підприємств великі сторожові собаки задушили вовка. Я уже звернувся до керівника Снятинської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок з просьбою про обстеження та реагування (тобто організацію відстрілу вовків)», - написав Шумко.

Фото: Анатолій Шумко
Фото: Анатолій Шумко

Він також додав, що місцевим мешканцям краще триматися подалі від лісів та без особливої потреби не перебувати ночами на полях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Окремо він звернувся, до містян, які мають маленьких дітей – мер нагадав про необхідність слідкувати за малечею та не дозволяти дітям гратися у безлюдних місцях.

Нагадаємо, що в Ужгороді обрали "зірку Закарпаття" серед чотирилапих

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом бобер забрів у село і переполошив людей

Також, "Знай.uа" писав, що клишоногі закарпатці поласували кавунами на потіху глядачам