У Чернівцях сьогодні, 12 жовтня попрощаються із 21-річним військовослужбовцем Костянтином Максимюком, який помер 8 жовтня у Житомирській області внаслідок отруєння чадним газом.

Як повідомляє прес-служба Чернівецького військкомату, Костянтин проходив військову службу за контрактом у військовій частині А1912 на Житомирщині.

Костянтин Максимюк

Хлопець помер 8 жовтня в селі Новоівницьке, Андрушівського району, Житомирської області.

"Прощання відбудеться 12 жовтня об 14 годині за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 133а. Поховають військовослужбовця на кладовищі по вулиці Зеленій", – йдеться у повідомленні прес-служби.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, у Житомирській області на ранкове шикування 8 жовтня не з'явилися троє військових, згодом їх знайшли мертвими в орендованій квартирі. Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що зірку "Лісапетного батальйону" і Віктора Павліка "поріднило" спільне горе, ворогові не побажаєш В ефірі телепередачі "Життя відомих людей" на телеканалі 1+1 згадали про знаменитостей, які хоч і щасливі і успішні перед камерами, але втратили своїх дітей.

Також портал Знай.uа писав, що загиблий під Харковом курсант передчував трагедію: "Хочу у відпустку" Дівчина загиблого курсанта в катастрофі АН-26 розповіла, що хлопець відчував недобре.

Також портал Знай.uа писав, що трагедія нічому не навчила? У Бейруті знову прогримів потужний вибух, нові жертви і постраждалі За даними місцевих ЗМІ, щонайменше 4 осіб загинули, ще 9 – отримали поранення.