На Буковині помер відомий лікар-хірург Іван Дорофей. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці КНП "Сокирянська райлікарня".

Помер лікар-хірург Іван Дорофей
Помер лікар-хірург Іван Дорофей

"11 жовтня 2020 року перестало битися серце авторитетної людини, висококваліфікованого лікаря-хірурга, мудрого наставника, порадника Івана Арсенійовича Дорофея", - йдеться у дописі.

Все своє свідоме життя він присвятив медицині Сокирянщини: працював завідувачем хірургічного відділення, а з 1985 року - лікарем-хірургом хірургічного відділення. За час роботи на ниві охорони здоров’я провів безліч хірургічних оперативних втручань, вилікувавши та врятувавши від смерті тисячі хворих.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Ми завжди будемо пам’ятати Івана Арсенійовича як висококваліфікованого фахівця, який завжди прийде на допомогу, оптиміста, виключно порядну, щиру і чесну людину.

Висловлюємо слова підтримки дружині померлого, нашій колезі Феодосії Юдівні, доньці Ірині Іванівні, онучкам і всім хто знав, поважав покійного. Вічна пам’ять…", - пишуть колеги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що пішов з життя "класик вітчизняного мистецтва" У понеділок, 13 жовтня, стало відомо про те, що в Москві у віці 82 років помер талановитий художник Олександр Панкін.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові лікар переповненої інфекційки приголомшив зізнанням: "Такої біди ще не бачив" Анестезіолог розповів про переповнену інфекційну лікарню в Харкові.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус скосив ще одного лікаря - на Тернопільщині помер реаніматолог. Коронавірус продовжує забирати життя медиків. На Тернопільщині помер лікар-реаніматолог Олег Петренко.