В Україні розширилася "червона" карантинна зона. 15 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. У "червону" зону потрапили 9 обласних центрів.

Тепер там не тільки Суми і Канів, в список "червоної" зони епідемічної небезпеки додалися дев'ять обласних центрів-Івано-Франківськ, Полтава, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Чернівці та Чернігів.

Рішення було прийнято Кабміном і оприлюднено обласними держадміністраціями. Про це в Telegram написав міністр Кабінету Міністрів Олег Немчинов. Нове зонування набуває чинності з 00 години 00 хвилин 19 жовтня (понеділок). Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Разом із Чернівцями до "червоної зони" карантину вирішили відправити місто Новодністровськ, а також Кельменецький та Кіцманський райони. Решта районів Чернівецької області залишаються в "помаранчевій зоні".

У "червоній" зоні заборонена робота громадського транспорту, закриваються школи і вузи, не можуть приймати клієнтів ресторани, кінотеатри, спортзали, фітнес-клуби.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Київ у червоній зоні: українцям розповіли, як коронавірус перекроїв карту

Також портал Знай.ua писав, що українцям озвучили прогнози на коронавірус: багато хто не доживе до кінця року

Також портал Знай.ua писав, що Марцінків відправив франківських школярів на канікули, незважаючи на обіцянки