У п’ятницю, 16 жовтня, у Чернівцях відбудеться похорон молодої волонтерки, учасниці Євромайдану, працівниці Чернівецької ОДА Альони Антимійчук.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови облради Віталій Мельничук.

"Попрощатися з дорогою Альоною Антимійчук можна вже з сьогоднішнього вечора у приміщенні Парафії Церкви Різдва Пресвятої Богородиці та Святого Антонія за адресою вул. Капеланська, 31", – написав вчора Віталій Мельничук.

"По завершенні духовного прощання в Церкві проведемо нашу дорогу серцю подругу в останню дорогу...", – додав Мельничук.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях померла головна спеціалістка відділу комунікацій з громадськістю Чернівецької ОДА Альона Антимійчук.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Перестало битися серце нашої дорогої Альона Антимійчук... Мар'яна Чоловська залишилася без найріднішої кровинки - сестричка Альона вже зможе підтримати її і маму лише з Господнього шляху... Від всіх свободівців області щиро приносимо свої співчуття Мар'яні та її матері... Ми з Вами в цю найскладнішу годину... Тримайтеся дорогі наші...", – писав Мельничук.

"Молода , надто молода щоб покидати цей світ... Дівчина з великим і чуйним серцем... Вона так любила Україну, вона так любила людей, вона так любила життя... Її більше немає з нами. Співчуття родині і якщо хоч трішечки можемо, розділяємо горе втрати разом з Вами", – написала волонтерка Алла Мустеца.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що помер видатний український філолог Олександр Пономарів: 250 наукових праць і важкий рік випробувань у лікарні

Також портал Знай.uа писав, що на Хмельниччині попрощались із загиблим героєм - переніс понад 20 операцій

Також портал Знай.uа писав, про те, як виглядає зворотній бік війни очима солдата, дитини і музиканта: "Де спіймав кулю, там відчиняться двері..."