На Буковині, на українсько-румунському кордоні, правоохоронці затримали двох чоловіків, які збирали інформацію для вчинення протиправних дій. Про подробиці події розповідає прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що двоє жителів села Красноїльськ були затримані поблизу українсько-румунського кордону прикордонниками Чернівецького загону. Чоловіки здійснювали спостереження поблизу загороджувального паркану. Як тільки до них наблизився наряд прикордонників, вони почали тікати. Через деякий час правоохоронцям вдалося затримати порушників. Неподалік від місця затримання прикордонники виявили дві переносні рації марки "Hyter".

Далі, після обстеження державного кордону та огороджувального паркану, група реагування виявила ознаки підготовки до здійснення протиправної діяльності. На даний момент перевірки різного характеру тривають.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правопорушники були затримані за незаконну спробу перетину кордону. Їм загрожує адміністративна відповідальність за частиною 1 статті 204-1 КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом затримали "громадянина СРСР" - рвався додому.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Закарпатській області громадянин РФ здійснив спробу ввезення на територію України вогнепальної зброї.

Також Знай.иа писав, що на Буковині в кущах знайшли цигарок на півмільйона.