У Чернівецькій області протягом понеділка зафіксували 215 випадків інфікування COVID-19. Загалом в Чернівецькій області вже 18 081 хвора інфекцією коронавірусу. Про це повідомляє на Facebook-сторінці глава ОДА Сергій Осачук.

В понедылок одужало 93 особи та 9507 з початку епідемії. Чернівецький обласний центр дослідив 752 зразка за добу. Всього в області від інфекції померло 415 людей.

Згідно з останніми даними МОЗ, на 20 жовтня в Україні зафіксовано 309 107 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 5 786 — летальні.

З понеділка, 19 жовтня, в Україні почало діяти нове епідемічне зонування щодо поширення коронавірусу.

Нагадаємо, що британські вчені виявили, що у хворих коронавірусом, крім уже відомих симптомів, спостерігається шум у вухах. У Великобританії були зафіксовані випадки повної втрати слуху у пацієнтів після захворювання коронавірусом у важкій формі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Вчені попередили медиків про те, що при роботі з хворими Covid-19 також варто звертати увагу на будь-які скарги щодо втрати слуху або шуму у вухах. Зв'язок між захворюванням коронавірусом і проблемами зі слухом будуть відстежувати і далі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що коронавірус завдав потужного удару по Харкову, медики б'ють на сполох - кількість жертв невпинно зростає.

Також портал Знай.uа писав, що на Прикарпатті 8-річний хлопчик помер від коронавірусу, заплакали навіть лікарі.

Також портал Знай.uа писав, що Комаровський запропонував українцям найдешевший тест на коронавірус: "Потерти ганчірочку часником"