Смачний, ситний і дуже яскравий салатик, який сподобається навіть тим, хто боїться їсти страви з майонезом. Салат "Прага" - справжнє блаженство навіть для гурманів. Він дуже сподобається багатьом. Спробуйте, не пошкодуєте.

Інгредієнт:

  • 200-250 грам відвареного філе курки
  • консервований зелений горошок
  • нарізані соломкою мариновані огірки
  • обсмажена на олії нарізана соломкою морква
  • 3 варених яйця
  • 10 штук чорносливу без кісточок
  • цибуля ріпчаста 1 шт
  • майонез

Приготування:

  1. М'ясо розділити на волокна.
  2. Яйця натерти на крупній тертці.
  3. Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати на 20 хвилин в суміші оцту з водою.
  4. Чорнослив залити на 10 хвилин окропом і нарізати на 4 частини.

Салат викласти шарами, промащуючи майонезом.

Черговість шарів:

  1. Курка
  2. цибуля
  3. яйце
  4. огірок
  5. морква
  6. горошок
  7. Верх прикрасити сіточкою з майонезу і чорносливом

Салат "Прага"
Салат "Прага"

Смачного!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що необхідно для смачного борщу взимку: простий рецепт заправки з капустою. Борщ - це та страва, яка об’єднує українців. Майже у кожній сім'ї є свій рецепт цієї національної страви з різними добавками, але одне незмінне – для будь-якого борщу потрібна овочева основа.

Також портал Знай.ua писав про соковиту відбивну зі свинини з апетитною сирною скоринкою - пальчики оближеш. Свиняча відбивна, запечена в духовці з сиром - це найпростіший варіант відбивної навіть для починаючої господині.

Також портал Знай.ua писав, що взимку себе подякуйте: смачний рецепт заправки для солянок і розсольників. Така заправка універсальна - її можна додати до будь-якої першої страви та навіть до м'ясного блюда.