У Чернівцях активізувалися "волонтери", які залякують місцевих жителів інфікуванням COVID-19 на виборчих дільницях.

Як повідомляє поліція поліції, в поштові скриньки людям кидають листівки, в яких попереджають про загрозу для здоров'я людей, яким виповнилося 50 років. Нібито голосувати їм потрібно тільки в респіраторах з високим рівнем захисту, а після відвідування ділянки - обов'язково здати тест на коронавірус. У листівці зазначається, що це офіційні рекомендації Міністерства охорони здоров'я, а розповсюджувач листівок - волонтерська організація.

Однак на сайті МОЗ подібних рекомендацій не знайшлося, як і розповсюджувачів лякалок - в реєстрі волонтерських організацій. Поліція вже затримала двох так званих волонтерів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом слуг Зеленського спіймали на мерзенному вчинку з дітьми: поки канікули

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Головний суперник Кернеса Фельдман попався на ганебному вчинку з дітьми: "поки канікули..."

Також "Знай.uа" писав, що Українців чекають сюрпризи в бюлетенях - "безсмертні і гості з майбутнього"