У неділю, 25 жовтня, у Чернівцях зміниться графік роботи громадського транспорту. Так, електротраспорт та маршрутки вийдуть на маршрути з 5:30 ранку.

Про це говориться у повідомленні пресслужби комунального транспорту.

Відзначається, що чернівецький комунальний територіальний центр соціального обслуговування “Турбота” забезпечить надання транспортних послуг пенсіонерам та людям з обмеженими фізичними можливостями для доставки їх на виборчі дільниці.

У Чернівцях презентували результати соцопитування щодо електоральних симпатій чернівчан на місцевих виборах 25 жовтня, яке проводилось «Інститутом соціології Маковецького» 15-19 жовтня. За результатами опитування лідером перегонів серед кандидатів на посаду Чернівецького міського голови є Віталій Михайлішин (партія Команда Михайлішина). Він впевнено перемагає, набираючи 31,44% серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором.

Нагадаємо, що Садовий злякався дебатів з Синюткою: обіцяв, але не прийшов.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа харків'янин отримав 9 запрошень на вибори: "Розірватися?"

Також портал Знай.uа писав, що поліція вилучила списки підкуплених «Єдністю Олександра Омельченка» виборців та буде їх перевіряти.