У Чернівцях будівлю нічного клубу "Gran Pri", що колись користувався шаленою популярністю, виставили на продаж.

Оголошення про продаж нежитвової будівлі площею 1700 квадратних метрів агенти з нерухомості опублікували у Facebook.

У будівлі цілих чотири поверхи плюс підвальне приміщення, розташований колишній клуб на вулиці Комунальників, поруч з міжнародною трасою мотокросу.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ідеально підходить під казино, нічний клуб, ресторанний бізнес, спортивно-оздоровчий комплекс, супермаркет", – йдеться в описі об’єкта.

Зазначається також, що будівлю збираються продати за 390 тис у.о.

В Івано-Франківській області з молотка йде лікеро-горілчаний завод. Держпідприємство "Сетам" виставило на продаж його зі стартовою ціною в 40 мільйонів 966 тисяч 934 гривні. Аукціон відбудеться 30 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у головного податківця країни привітали у стилі СРСР, українці підняли на сміх: "Брежнєву би сподобалося".

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині мер міста попався на мерзенній витівці з депутатами, так не робив навіть Янукович.

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом п'яний рецидивіст відправив товариша по чарці "в політ" з балкона