У Румунії цієї ночі стався землетрус силою 4,4 бала, його могли відчути і жителі Чернівців.

Як повідомляється у звітах U.S. Geological Survey, землетрус стався о 00.39 за київським часом у чотирьох кілометрах від міста Негрешть на сході Румунії. З вечора в сусідніх областях Румунії сталася серія з декількох підземних поштовхів, але слабших: о 20.37, 22.00 і 22.14. Постраждалі країни: Молдова, Румунія і Україна.

Зважаючи на близькість до України (відстань до точки землетрусу від Чернівців становить приблизно 230 км), коливання могли почути і чернівчани.

Користувачі соцмереж діляться про цей землетрус:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Хтось у Чернівцях відчув землетрус? У мене скло на полиці тряслося".

"Справді, лежав у ліжку, легкий поштовх відчув".

Землетрус - підземні поштовхи і коливання земної поверхні, що виникають в результаті раптових зсувів і розривів в земній корі або верхньої мантії і передаються на великі відстані у вигляді пружних коливань.

Умовно землетруси поділяються на слабкі (1-4 бали), сильні (5-7 балів) і руйнівні (8 і більше балів).

Раніше портал Знай.uа писав про те, що село на Закарпатті ледь не злетіло в повітря: "Паркан заміновано!"

Також портал Знай.uа писав, що це століття може бути для нас останнім, в ООН більше не в змозі приховати: "Мільярди людей...."

Також портал Знай.uа писав, що 2020 рік вразив кількістю лих, пандемія тільки початок - результати дослідження. Провісник кінця світу?

https://www.youtube.com/watch?v=llmtQnr2h7c