У буковинських Карпатах випав сніг. Про це повідомляє голова Селятинської об’єднаної територіальної громади Валерій Полянчук.

Він опублікував на своїй фейсбук-сторінці світлини засніжених Карпат у селі Верхній Яловець Путильського району Чернівецької області.

"Ми трошки зимуємо. Село Верхній Яловець 31.10.2020", – повідомив Валерій Полянчук.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 2 листопада, українцям прогнозують дощі й похолодання. Взагалі, погода в останньому місяці осені буде аномальною, адже перевищуватиме середні багаторічні показники, прогнозують синоптики Укргідрометцентру. Другий день листопада принесе в Україну справжню холодну осінь і дощі.

2 листопада вшановується пам’ять святого Артемія. Головним провісником погоди цього дня було листя, що опадає. Якщо перший сніг ліг на суху землю до того часу, як дерева повністю скинули листя, то сніг скоро зійде. Поки лист з вишневих дерев не опаде, скільки б снігу не випало, зима не прийде.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Закарпаття замітає снігом, українці в захваті: "Дістаємо лижі"

Також портал Знай.uа писав, що синоптики оновили прогноз погоди на "солодкий листопад": аномально-рекордна осінь.

Також портал Знай.uа писав, що у Празі дотла згорів унікальний "переселенець" із Закарпаття - "Прожив чотири століття…"