У Чернівцях автомобіль на шаленій швидкості зніс ворота нацуніверситету. Свідки припускають, що водій був під дією алкоголю чи наркотиків.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

2 листопада, водій автомобіля «Renault» пошкодив ворота ЧНУ та в’їхав в один із корпусів Чернівецького національного університету. Легковик на шаленій швидкості зніс ковані ворота, пролетів близько двохсот метрів по центральній алеї та зупинився лише врізавшись в один із корпусів.

Водій у машині був сам, його шпиталізували. Свідки припускають він був під дією алкоголю чи наркотиків, але підтвердження цьому поки що немає. З якою швидкістю мчав і чому не гальмував, з'ясовують слідчі.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фахівці також обстежать будівлю, щоб з'ясувати, яких руйнувань завдав їй удар некерованого авто. Чернівецький університет розташований у колишній резиденції митрополитів Буковини та Далмації. Архітектурний ансамбль внесений до списку світової спадщини ЮНЕСКО.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що постраждалу в ДТП на Майдані родину відпустили додому - рани на тілі і жах в душі. Стали відомі нові подробиці смертельної ДТП на Майдані Незалежності.

Також портал Знай.uа писав, що вбивця сім'ї на Столичному шосе під Києвом сяде на 10 років, але є нюанси. Винуватця у смертельній ДТП на Столичному шосе позбавили волі.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові дитина потрапила під авто і втекла з місця ДТП - "Відлетіла на кілька метрів" Під колеса автомобіля потрапила дівчинка, яка після наїзду піднялася з дороги і втекла в невідомому напрямку.