На Буковині затримали злодія. Він обкрадав будинки, поки їх господарі святкували весілля.

Про це повідомляє департамент карного розшуку в телеграмі.

2 листопада у Чернівецькій області затримали зловмисника, який крав, проникаючи у помешкання, мешканці яких святкували весілля.

Крадій, для реалізації своїх злочинних намірів, відслідковував та обирав помешкання, господарі яких або святкували весілля, або були гостями на банкеті.

Чоловік «відповідально» готувався до вчинення злочинів. Підшукуючи будинки у денний час, він пересувався на атомобілі, а злочини вчиняв у вечірній період часу і використовував електро-мопед.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Оперативники затримали чоловіка одразу після вчинення такого злочину. Було вилучено, під час проведення слідчих дій, ряд речових доказів, в тому числі викрадені цінності, грошові кошти, знаряддя злому.

Була встановлена причетність чоловіка до вчинення 5 злочинів лише на території Чернівецької області. Крадію повідомлено про підозру, на цей час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу - тримання під вартою.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові вандали змусили городян сидіти на землі - жодної лавки.

Також портал Знай.uа писав, що мера Тернополя Надала підловили на мерзенній схемі з поліцією: "Вкрали парк?"

Також портал Знай.uа писав, що у Мукачеві ювелірний магазин забомбили камінням: "Чи то псих, чи то нудно"

https://www.youtube.com/watch?v=llmtQnr2h7c