Заступниця голови Чернівецької ОДА перехворіла на коронавірус.

Також в Наталії Гусак на коронавірус перехворіла вся сім'я. За словами Наталії, при цьому ні в кого не було легкої форми хвороби. Про це вона написала на своїй Фейсбук-сторінці.

«Ти слухаєш привітання з днем народження та бажання здоров‘я і одночасно відчуваєш слабкість. Потім втрата нюху і смаку. А пізніше - температура, сатурація 89-91 та важкість дихання», - говорить Наталія Гусак.

Заступниця голови ОДА зателефонувала сімейному лікарю.

«Пиття чаїв, вітаміни, збивання температури, антибіотик, вимушений тижневий відпочинок і турбота з коханим чоловіком про трьох дітей з ковідом», - пише Наталія.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За її словами, вся сім'я перехворіла також. Легкої форми ні в кого не було.

«Але завдяки підтримці лікарів, симптоматичному лікуванню та рідним людям викарабкалась швидко. Тест робила вже на антитіла. Тішилась, що наявність антитіл дають можливість більш безпечно почувати себе у стінах наших лікарень. Основне правило - не відчувати себе героєм і не лікуватися самостійно. Одразу за допомогою до сімейного лікаря. Зараз це дуже важливо», - зазначила чиновниця.

Нагадаємо, за минулу добу (05.11) в Україні зафіксували 9 721 новий випадок короновірусу. З початку пандемії covid-19 медики підтвердили вже понад 440 тисяч випадків зараження.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Степанов розжене хворих українців по домівках: "Повний локдаун"

Також портал Знай.uа писав, що МОЗ запроваджує в Україні карантин вихідного дня: що це і коли почнеться

Також портал Знай.uа писав, що Шуфрич не витримав промови Степанова: "Ви, а не люди, довели країну до катастрофи!"