У Чернівецькій області комунальники готові зробити все, аби освоїти бюджет до кінця року: навіть покласти асфальт прямо у воду.

Так відбувається на Буковині: дорожня фірма стелить асфальтне покриття прямо поверх калюж. Люди в шоці від такого байдужого ставлення до роботи і розуміють, що такі дороги довго точно не протримаються. Про це йдеться в сюжеті каналу "Україна".

Взяти для прикладу село Михальча. Дороги тут побиті і зношені, хоч насправді їх робили всього пару років тому.

"Мороз вдарив, а у нас промерзання грунтів в нашій місцевості до 70 сантиметрів. Півтора місяці і все тому повидувало", - розповідає місцевий житель Максим Чепішко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Свіжий асфальт і зараз кладуть на розбиті ями з дощовою водою. Місцеві обурені, адже через рік на такому покритті знову утворюються ями.

"Зараз технагляд сюди їде, роботи зупинимо. Швидше за все ОДА зупинить роботи і будуть розбиратися з цією ситуацією, щоб не було громадського невдоволення", – говорить Дмитро Балінов, голова Сторожинецької РДА.

Приїхав і генеральний директор фірми-підрядника Іван Дякон. Пояснює, що вони поспішають, бо гроші на ремонт слід реалізувати до кінця року: "Ми вирішили тільки засипати ями, зробити ямковий і зверху покласти два шари асфальту".

Люди вважають таке рішення дикістю. Сам гендиректор запевняє: у покриття є гарантійний термін і, якщо раптом щось трапиться, фірма буде виправляти неполадки.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що закарпатці поскаржилися Зеленському на "подвійні" платіжки: "Досить доїти!"

Також портал Знай.uа писав, що енергетичний ринок України спотворений, саме через це виникають збитки і підвищення тарифів.

Також портал Знай.uа писав, що у Хмельницькому двоє малюків загинули у власному будинку – батьки та комунальники звинувачують один одного.