Через загострення ситуації із поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 лікар-анестезіолог Чернівецької обласної клінічної лікарні Андрій Аносов емоційно звернувся до буковинців.

Про це медик написав на власній сторінці у Facebook.

"Як же дістали тупаки і маніпулятори. Від часу залежить! Чим пізніше час, тим більше у відвідувачів ресторанів "градус", менше страху і можливості для контролю! Вихідні - теж. Більшість людей у будні ходять сталими маршрутами і контактують з тими ж самими людьми. В вихідні непередбачено проконтактували і понесли заразу звичним маршрутом. Схаменіться вже! Наразі вільних місць в обласній реанімації Чернівців немає. Взагалі, навіть для "блатних", – написав лікар.

Нагадаємо, сьогодні під приміщенням Чернівецької ОДА місцеві підприємці, ресторатори та представники провели акцію протесту проти карантинних обмежень. Учасники протесту тримали в руках плакати із написами: "Заплатіть за нас кредит", "Працювати не злочин", "Нема роботи – нема податків", "Нас мільйони! Дайте працювати".

З понеділка, 9 листопада у Чернівецькій області почало діяти нове епідемічне зонування, встановлене урядом, згідно з яким майже вся територія Буковини перебуває у "червоній" карантинній зоні.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Степанов заговорив про скасування операцій через карантин: "Досить..."

Також портал Знай.uа писав, що розповіла в Україні введуть жорсткий карантин, Степанов сказав вирішальне слово: "Все закриємо!"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, де українці заражаються коронавірусом найчастіше - лікар назвав топ небезпечних місць.