Виконувачка обов'язків голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька повідомила, що одужала після коронавірусу.

Інга Маковецька, яка є першою заступницею голови Чернівецької обласної ради та наразі виконує його обов'язки, вилікувалася від коронавірусної хвороби COVID-19. Про це вона повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Лікування від коронавірусу нинішня очільниця облради проходила в Чернівецькій обласній клінічній лікарні.

«Я дякую медичному персоналу Чернівецької обласної клінічної лікарні за те, що рятували! COVID-19 позаду! Я їду з лікарні в здорове життя! Я повертаюсь!», - написала на своїй сторінці Інга Маковецька.

Нагадаємо, головний санлікар припустив, що Україна може звернутися до ВООЗ з проханням про направлення в країну медпрацівників. Це пов'язано зі збільшенням навантаження на екстрену медицину через коронавірус.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Санлікар зазначив, що мова йде не тільки про хворих з коронавірусом. І уточнив, що "як лікар не хотів би, щоб в Україні були розгорнуті тимчасові госпіталі, і в них надавалася медична допомога".

Однак в уряді вже розглядають варіант того, щоб в Одеській, Донецькій областях і в Києві розгорнути тимчасові госпіталі.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині чоловік помер дорогою до поліклініки - не вистачило двох кроків.

Також портал Знай.uа писав, що слуги Зеленського оновили автопарк на 12 мільйонів, поки українці помирають від коронавірусу.