У Чернівецькій області 11 листопада сталися 4 пожежі.

Про це інформує Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

У місті Чернівці на вул. Небесної Сотні увечері 11 листопада виникла пожежа на території ринку. Один кіоск загорівся, але через щільну забудову полум’я перекинулося ще на сусідні. Кіоски вже не працювали і всередині не було нікого. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 20 кв. м., внаслідок якої було пошкоджено 3 кіоски.

У селі Костинці Сторожинецького району пожежа сталася в гаражі та піднавісі для дров. Причиною пожежі, за попередніми висновками фахівців, є коротке замкнення електромережі. Загорання виникло в гаражі, але згодом перекинулося на прибудову. Площа пожежі становила 25 кв. м. Власник викликав рятувальників, які ліквідували пожежу. Полум’я пошкодило гараж, знищило піднавіс для дров і господарські речі.

А в селі Петрашівка Герцаївського району уночі 12 листопада горів гараж. Попередній висновок фахівців - пожежа виникла через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Пожежа сталася вночі, тому господар помітив її із запізненням. Вогонь вже охопив практично усю споруду, площа пожежі складала 120 кв. м. Рятувальники з міста Герца та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Байраки та Станівці ліквідували пожежу та врятували від полум’я житловий будинок, розташований поруч. Внаслідок пожежі знищено гараж, мікроавтобус «МERCEDES Sprinter», котрий знаходився всередині, та господарські речі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ще одну пожежу рятувальники ліквідували на вул. Гагаріна у місті Чернівці.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Сергій Шахов обурився: Пожежники тушили, волонтери допомагали, чиновники – піарилися.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові швидкі влаштували кілометрові "затори", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також портал Знай.uа писав, що молода українка з коронавірусом народила під зачиненими дверима лікарні, поки лікарі ігнорували прохання про допомогу.