Ірина Федишин, українська співачка популярна на Західній Україні, не відпочиває у ці буремні карантинні дні, а продовжує працювати. За знімальним процесом нового кліпу зірки могли поспостерігати львів'яни і гості міста.

Читайте Знай в Google News!

Фото зі зйомок Ірина Федишин поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

Зі світлин, які показала співачка, можна зробити висновок про те, що новий кліп на пісню “Обійми мене” буде надзвичайно кольоровим. На тлі шляхетних будинків на площі Ринок співачка сідає у яскраво жовту повітряну кулю. На ній не менш яскраве вбрання - пишна сукня-зефірка яскравого жовтого кольору, чорні грубі і трендові цього сезону черевики, шикарно вкладене розпущене волосся. Окрім того, відомо, що співачка позувала у цьому костюмі на тлі фонтану. Кліп варто очікувати про любов: за задумом команди, Ірина розповідатиме просту і типову історію любові, в якій почуттю доводиться пройти через різні непорозуміння. Фінал цієї історії тримають у секреті.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Відзняла новий кліп на авторську пісню «Обійми мене» 💛💛💛

Це буде пісня з нового альбому над яким я зараз працюю 😍 У кліпі ви побачите справжню історію кохання 🔥

Дуже хочеться поділитися з вами закуліссям зйомки 😊

Чекаєте новинку?... якраз роздумую, коли найкраще зробити прем’єру? Можливо на День Св. Валентина …" — йде мова у повідомленні на сторінці співачки.

Федишин готує не лише новий кліп на нову пісню, але цілий альбом з абсолютно свіжим матеріалом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин вилізла на капот з водійського сидіння і розповіла, що з нею сталося.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відома співачка показала в мережі, як батрачить на городі: і сина підключила.