Сімейна сварка в Чернівецькій області обернулася кривавою трагедією.

Мешканка Вижницького району вдарила чоловіка ножем у груди. Поранення виявилося смертельним. Нападниця з місця злочину втекла.

"14 листопада до Вижницького відділення поліції надійшло повідомлення від співробітника бригади швидкої медичної допомоги. Лікар повідомив, що коли екіпаж прибув на виклик, то в одному з будинків села Бережонка виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням без ознак життя", - розповіли у прес-службі поліції області.

Поліція з'ясувала, що між 32-річною жінкою та її 45-річним співмешканцем розгорівся конфлікт, в ході якого в руках у нападниці опинився ніж. Усвідомивши, що сталося, жінка не на жарт перелякалася, викликала швидку і зникла.

Її швидко знайшли і затримали. Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині маленька принцеса проковтнула шматок дроту разом із тортом: дитину рятували 6 хірургів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях коронавірус обірвав життя молодої матусі, легені не витримали: "Годувала грудьми і лікувалася вдома"

Також портал Знай.uа писав, що українці масово купують отруєні гриби і не здогадуються, до смерті - крок: "Дуже небезпечний токсин"