Стало відомо про те, що українська співачка Тіна Кароль відзначила день народження свого головного чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що в середу, 18 листопада, її синові Веніаміну виповнилося 12 років. У зв'язку з цим, зіркова мама опублікувала пост з привітаннями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ти гордість і Всесвіт! Улюблений мій малюк. Чоловік моєї мрії. З Днем народження, син! ❤ ️ "- написала під ніжним відео Кароль.

Як відомо, хлопчик зараз навчається і живе в Лондоні. Він відмінно знає англійську, і вже знайшов там собі нових друзів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях користувачі почали також вітати хлопчика, і виділяти те, як Тіна схожа з Веніаміном.

Відзначимо, що зоряна мама не так часто ділиться кадрами з сином, по всій видимості вважаючи за краще тримати хлопчика подалі від камер і суспільної уваги.

Нагадаємо, що Веніамін народився у Тіни Кароль від покійного чоловіка, Євгена Огіра. Він загинув у 2013 від онкології. Довгі роки він боровся з хворобою, але, все безрезультатно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках.

Як повідомляв Знай, ворожнеча Лободи і Лорак триває 15 років, що не поділили красуні: названа справжня причина сварки.

Знай.иа писав, поки Балан не бачить: Тіна Кароль попалася на флірті з новим чоловіком.