У чернівецькому скейт-парку "Жовтневий" малолітні вандали вночі розтрощили бетонні контейнери для відходів.

Про це адміністрація парку повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"У скейт-парку потрощили бетонні смітники. Здавалось би, кому взагалі заважають ті смітники? Тим більше, щоб їх зрушити, треба докласти чималих зусиль, адже вони важкенні. Та ні, знайшлось юне дарування, якому вистачило часу й натхнення, щоб зробити це вночі", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми не будемо закликати вас допомогти знайти цю людину або компанію щоб встановити винних та притягнути до відповідальності. Сподіваємось, поліція зробить свою справу. Хоча, якщо у вас є така інформація — можете ділитись нею з нами на власний розсуд", – зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві комунальники насмішили жителів столиці. Вони нанесли розмітку на дорозі, минаючи калюжу.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.