Міська лікарня №1 у Чернівцях приймає на роботу нових медиків, що прийшли на підмогу з інших медзакладів: тут коронавірус повторно атакував лікарів, працювати просто нікому.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА. Лікарі повторно заражаються і змушені йти на лікарняний.

"Ми скерували кілька лікарів у міську лікарню №1. У цій лікарні за тиждень на коронавірус повторно інфікувалося семеро лікарів. Клінічно вони здорові, але раз на сім днів лікарі здають ПЛР-тест, і у них виявили вірус. Тому лікарі наразі перебувають на самоізоляції", - розповів глава Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Олег Чорний.

На допомогу приходять у реанімацію, а також терапевти та інфекціоністи.

"У лікарню в реанімацію скерували одного медбрата – він є інтерном медуніверситету. Також пішли працювати з коронавірусними хворими три лікарі з військового госпіталю, із протитуберкульозного диспансеру та лікар-терапевт. У всіх інших лікарнях ми не спостерігаємо нестачі медиків: там поки достатньо і лікарів, і медсестер", - зазначив Чорний.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні – абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.