Ветерани війни, що проходять лікування у Чернівецькому областному шпиталі, вимушені були покинути стіни закладу.

Таке рішення прийняли через прорив труби: у лікарні немає опалення. Про це повідомив в.о. директора шпиталю Василь Кожухар, пише Суспільне.

Чоловік зазначив, що температурі повітря знизилася настільки, що тримати людей просто було неможливо, тому всіх відправили на амбулаторне лікування. Частину ремонту вже зробили, проте потрібно ще 400 тисяч гривень, щоб його завершити.

Глава управління фінансової політики Департаменту охорони здоров'я Іван Тріска заявив, що виділити кошти зможуть на сесії обласної ради. Разом з тим домовились з підрядником, що він виконуватиме ремонт до того, як отримає проплату.

Привести трубу до ладу обіцяють до 24 листопада.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хмельницькі лікарні продовжують "живити" киснем: "не лікує, але дає час"

Як повідомляє портал Знай.ua "Закінчується кисень...": лікар показав Останнє повідомлення пацієнта, від цих рядків завмирає серце

Також Знай.ua писав, що Закохана пара з коронавірусом відсвяткувала "золоте весілля" на лікарняних ліжках: "трималися за руки під весільний марш"