Володарка титулу "Топ-модель по-українськи" і переможниця 3 сезону шоу Мальвіна Чукля вирішила здивувати шанувальників черговою яскравою фотографією на своїй сторінці в Instagram.

Модель Мальвіна Чукля часто епатує публіку новими яскравими образами. Вона перефарбовує волосся в рожевий, синій або блакитний відтінки, наносить найоригінальніші мейкапи на обличчя. Однак останні фото точно відображають ім'я моделі. Адже вона знялася у фотосесії з яскраво-блакитними дредами або кісками, які до кінця набувають синій глибокий відтінок.

На ній одягнена красива і пишна сукня з відкритими плечима. Під серією знімків дівчина розповіла про те, як вона відчувала себе в новому образі. Мальвіна Чукля розповіла, що в цьому образі вся її суть, так вона представляє себе – одночасно ніжною і грубою. У цьому випадку, на думку моделі, ім'я впливає на особистість. Також вона розповіла, що її ім'я точно її і відображає її внутрішній світ.

Хлопчина Чукля вважає, що в даному образі поєдналося непоєднуване – Краса, ніжність, потворність, грубість, рішучість і сумніви. Все це зараз в цьому образі і в ній, пише дівчина. Далі модель заявила, що та Мальвіна, яка живе в її серці і душі виглядає саме так, як на фото. Вона виглядає чарівно, незвично, цікаво і незрозуміло.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У коментарях користувачі зробили масу компліментів моделі. Користувачі відзначили, що образ дійсно незвичайний.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Соня Плакидюк здивувала шанувальників новим образом.

Також Знай писав, що модель Костромічова показала домашню обстановку всім українцям.

Нещодавно Знай передавав, що шоу "Топ-модель по-українськи" приготувало кілька сюрпризів для глядачів.