У середу, 25 листопада, раптово зупинилося серце лікаря вищої кваліфікації Галини Ратушенко.

Про передчасну смерть начальниці лікарні з поліклінікою Державної установи "Територіальне медичне об’єднання МВС України по Чернівецькій області" повідомив керівник обласного осередку партії "Слуга народу" Віталій Другановський на сторінці у Facebook.

Легендарній лікарці було всього 63 роки. Відомо, що медик не витримала ускладнень після тривалої боротьби з хворобою.

Нагадаємо, на Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер на 61 році життя.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.