Заробітчанка з України, яка тяжко працювала в Італії розповіла, що поки вона заробляла гроші всі рідні зрадили її.

Чоловік завів нову родину, а син боявся зізнатися в цьому, бо не хотів аби вона перестала присилати гроші. Після чого вона зрозуміла, що була лише рабинею, що висилає гроші.
Про це повідомляє портал Мolbuk.ua.

Заробітчанка розповіла, що аби забезпечити гідне життя своїм рідним вона економила на всьому. Так вона оплатила весілля своєму єдиному синові. Весілля було пишним — багато гостей, дорогий ресторан, і вся фінансова сторона лягла на плечі жінки. Окрім організації весілля жінка ще подарувала коштовний подарунок - ключі від власної квартири.

Заробітчани, фото з youtube
Заробітчани, фото з youtube
Фото ілюстративне


"Уже понад десять років працюю в Італії, доглядаю за літньою сеньйорою. Поїхала туди, бо хотіла добудувати будинок у селі, придбати синові квартиру в Чернівцях, оплатити його навчання в університеті. Правда, він тоді ще до школи ходив. Дуже сумувала за синочком і за чоловіком. Майже щодня телефонувала, висилала додому зароблене, передавала посилки. Собі нічого не купувала – економила на всьому. Проживала і харчувалася у господарів, одяг брала біля сміттєвих контейнерів. Спершу було дуже важко на чужині. Іноді така туга нападала, що хотілося все покинути й повернутися. Та зупиняла думка, що треба ще меблі придбати, чоловік машину нову захотів. Тому терпляче тягнула цю лямку. І сподівалася, що на старості заживемо щасливо вдвох із чоловіком у новій хаті, будемо бавити внуків, я займуся своєю улюбленою справою – садитиму квіти. Та не судилося", - каже жінка.

Коли дізналася що син одружується, то вирішила вже залишиться вдома. Але за весільними клопотами жінка й не помітила, що чоловік став якийсь холодний, став вечорами зникли. Уже на весіллі у сина жінка помітила, що її чоловік постійно біля якоїсь молодої жінки крутиться, обнімає її. Спочатку вона подумала, що того його родичка, але виявилося зовсім інакше.

“До мене підійшла моя колишня однокласниця Марія і каже: “Ти не бачиш, що в тебе під носом робиться”. “А що робиться?” – запитую здивовано. “Ех, ти, заробітчанка, – махнула подруга рукою. – Поки ти в Італії спину гнула, твій Анатолій привів собі молоду жінку, живе з нею вже два роки”. “Неправда! Ти заздриш нам, тому й зводиш наклеп на мого чоловіка. А він кохає тільки мене!” – я так кричала, що почали звертати увагу гості. “Подивися, це його коханка, – Марія показала на жінку, з якою постійно був Анатолій. – Вона навіть народила від нього дитину. Про це все село знає. А ті гроші, що ти висилала, він тратив на свою нову сім’ю. Поїдеш і знову будеш висилати їм євро”, - зі сльозами на очах пригадує жінка.

Після цього у жінки була важна розмова з чоловіком, подробиці якої їй боляче пригадувати. Згодом жінка вирішила знову повернутися в Італію, до того ж сеньйора, яку вона доглядала, сказала, що з радістю її прийме.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше Європа потребує Українців, не вистачає робочих рук — кількість пропозицій росте

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українець показав реалії заробітчан у Данії: чим відрізняється від Чехії і які умови

Також «Знай.uа» писав, що В Україні хочуть переглянути критерій для країн "червоної" зони: що зміниться