Мешканець Чернівців прийшов на виборчу дільницю проголосувати та дізнався, що його бюлетень вже заповнив один із синів.

Про це в прямому ефірі в Facebook розповіла глава правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

"Цю ситуацію можна назвати "Кайдашева сім'я". Чоловікові запропонували зателефонувати сину, але у виборця при собі не було телефону. Після консультації із членами територіальної виборчої комісії, члени ДВК проголосували та дозволили чоловіку проголосувати замість його сина", - розповідає Айвазовська.

Згодом на дільницю прийшлов і сам син виборця. Чоловік заявив, що прийшов уперше і ще не голосував, тому вимагає свій бюлетень. Айвазовська каже, що "син" поводився дуже нахабно та намагався знімати членів ДВК на камеру. У цей час на дільницю як раз повернувся батько з правоохоронцями та юристом.

"Наші спостерігачі слідкують за ситуацією, бо тут порушена не лише процедура голосування, а й невідомо, хто проголосував замість чоловіка", - додала керівниця "Опори".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Крім того, вже відомо, що у Львові рахують голоси після другого туру виборів - там також перемагає чинний мер Андрій Садовий.