Чергова історія про хамовитих працівників громадського транспорту пронеслася мережею.

Так, на Facebook-сторінці спільноти "Стоп хам Чернівці" користувачка Людмила Толмачева розповідає, як її не впустили до тролейбусу просто тому, що так сказав кондуктор. Чоловік сказав про нібито "план по пенсіонерам" і, не підтвердивши свої словами жодними документами, відмовившись назвати своє їм'я і показати посвідчення, виштовхав пенсіонерку геть.

"Зупинка Пів.Кільцева.Під‘іжає тролейбус.На зупинці 5 людей.Я заходжу з посвідченням.Кондуктор каже - Щось забагато пенсіонерів.Я питаю - Що нам померти?Кондуктор-Це ваші проблеми ,у мене план і я можу взяти тільки 2 чоловік.На питання показати таке рішення і на питання -Де ваш бейджик?відповідь -Яке твоє діло,у мене план.Сфотографуватись не дав! Шкода що поручь з нами такі істоти!Ім не можна працювати з людьми!", - розповіла жінка.

У коментарях обуренню українців не було меж:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Дніпрі пенсіонерки увірвалися в переповнену маршрутку: "пільговики, нам можна"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Франківську бидло-маршрутник накинувся на беззахисного пенсіонера: "витягнув з автобуса і почав бити"

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса: "ти тут зайва!"