В історичному центрі Чернівців необхідно перекласти стару бруківку та привести її до ладу.

Про це у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook заявив новоспечений очільник міста Роман Клічук. Він додав, що історичну бруківку необхідно зберегти.

"Справді, у сусідніх містах, де є бруківка, вона вже перекладена і приведена в належний вигляд. Я впевнений, що ми це зробимо в Чернівцях. Є багато компаній, які це вміють робити. Це центральна вулиця, це історична частина міста. Я не уявляю місто без бруківки", – сказав Клічук і додав, що "на це потрібні великі кошти і час", але "це потрібно зробити".

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, у 2020 році пандемія коронавірусу скоригувала плани на новорічні свята. Чернівці виключенням не стануть. На Соборній площі встановлять головну ялинку, і на цьому приготування закінчаться: жодних розважальних заходів влаштовувати не будуть.