У Чернівецькій області досі не відновили ділянку дороги після паводків, якою щодня возять дітей до школи.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "Суспільне".

У Конятинській ОТГ на Буковині щодня возять дітей по вбитій дорозі, яку досі не відновили після літніх паводків. Рейсові та шкільні автобуси, а також легкові автомобілі, постійно застряють у глибоких ямах, а на небезпечних ділянках пасажирів доводиться висаджувати.

З села Стеблі в Довгопілля 4 рази на день їздить шкільний автобус. Водій розповів, через що він проходить, коли намагається довезти дітей до навчального закладу:

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"За моїми плечима іноді і 20, і 30 дітей. Розумієте, тут з ними страшно їхати, тому ми висаджуємо", - каже водій Сергій Томнюк.

Якщо автобуси насилу, але проїжджають по дорозі, то легковим автомобілям проходиться складніше. Водій Назар Катеринюк розповів, що неодноразово застрявав у ямах, через що доводилося кликати на допомогу односельців.

Після літньої повені дороги в Путильському районі відремонтували лише частково. Як розповів голова Конятинської ОТГ Олексій Скрипчук, грошей на ремонт дороги в Стебнях їм не виділили, а власними силами громада може лише тимчасово засипати ями, оскільки ділянка знаходиться на балансі Чернівецької ОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях дорога" проковтнула " вантажівку тресту зеленого господарства.

Як повідомляв портал Знай.иа, з настанням сніжної погоди та ожеледиці у Чернівцях майже на третину зросла кількість звернень до травмпункту лікарні швидкої допомоги.

Також Знай.иа писав, що у Чернівцях комунальники цілодобово працюють на вулицях міста, розчищаючи сніг.