Новоспечений мер Чернівців Роман Клічук офіційн відмовився від крісла у Чернівецькій міській раді.

Про це громадянска мереджа ОПОРА повідомляє на своїй сторінці у Facebook. Так, за даними організації, Клічук відмовився від депутатського мандату через перемогу на місцевих виборах на пост очільника міста.

Також зазначається, що до міської ради наступним за списком "Єдиної альтернативи" проходить Дмитро Білоус, який вже написав заяву про обрання його депутатом міськради.

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у 2020 році пандемія коронавірусу скоригувала плани на новорічні свята. Чернівці виключенням не стануть. На Соборній площі встановлять головну ялинку, і на цьому приготування закінчаться: жодних розважальних заходів влаштовувати не будуть.