В суботу, 19 грудня, в Чернівецькій області пограбували церкву.

Як повідомили у пресцентрі місцевої поліції, злочин стався в селі Чепоноси Хотинського району. Невідомі винесли з храму сейф, де зберігалося 50 тисяч гривень - це гроші, які церкві жертвували прихожани.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Чепоноси невідомі шляхом зриву металевих ґратів вікна проникли до приміщення місцевої церкви та викрали сейф із 50 тисячами гривень", - розповіли у поліції.

На місці події правоохоронці опитують місцевих жителів та шукають можливих свідків та очевидців події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Запорізькій області масово крадуть номери з машин. Грабіжники знімають з автомобілів номери, і залишають просто на лобовому склі під двірниками записку з номером телефону. Коли дзвонить потерпілий, вони готові віддати номерні знаки, але за певну винагороду.

Також Знай повідомляв, що поліція в Лудзькому воєводстві Польщі затримала чоловіка, який напав, пограбував і образив громадянина України. 20 вересня на території села Невядів в районі Уязд. 20-річний громадянин України їхав на велосипеді, коли на нього напав поляк, "вдарив його рукою в голову і одночасно публічно образив з приводу національності". Нападник відібрав в українця його рюкзак з покупками і паспортом, а потім зник.

Нещодавно Знай передавав, що в Змельницькій області невідомі пограбували церкву.