Новий мер Чернівців Роман Клічук прокоментував позови Віталія Михайлішина та Василя Продана до Чернівецької ТВК з вимогою не визнавати повноваження "оновленої" міськради.

Про це очільник Чернівців написав на своїй сторінці Facebook. Клічук підсумував, на що його візаві витратили гроші, замість того щоб приїти до міськоради та почати нормальну роботу.

"1. Подали необгрунтований позов до суду і намагались, серед іншого, визнати незаконним рішення ТВК про скликання першої сесії новообраної ради.
2. Пустили «кола по воді» і збурили громаду, туманно натякаючи на якість похмурі перспективи типу перевиборів.
3. У суді, де недільного ранку зібралися десятки обурених активних чернівчан, одразу ж подали заяву, в якій попросили суд залишити позов без розгляду.

4. Подали ще один такий самий позов.

Думаю, що логіку та ефективність ви оціните самі", - зіронізував Клічук.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом Роман Клічук офіційно став міським головою Чернівців. У п'ятницю, 18 грудня, новообрані депутати склали присягу, а мер міста приступив до своїх обов'язків. Під час виступу з трибуни новоспечений очільник міста подякував чернівчанам за довіру та назвав вибори 2020 року найскладнішими за весь час.

До слова, Роман Клічук вщент розкритикував кадрові призначення чинного секретаря міської ради Василя Продана. Мова зокрема йде про призначення Андрія Ілюка на посаду глави патронатної служби міськради, який перейшов у "Рідне місто" зі "Свободи".

Тим часом новоспечений мер Чернівців Роман Клічук збирається переговорити з урядом з приводу карантину та сподівається, що йому не доведеться бойкотувати, як це роблять очільники інших міст.