У вівторок, 22 грудня, на Глибоччині (Чернівецька область) сталася страшна трагедія: 15-річна дівчина вкоротила собі віку.

Як повідомили к пресцентрі поліції Буковини, близько 12 години у селі Йорданешти померла дівчина, що наковталася пігулок.

Перелякані родичі, побачивши, що трапилося, негайно викликали швидку. Лікарі намагалися відкачати підлітка, проте спроби виявилися марними: серце 15-річної буковинки зупинилося.

Раніше ми писали про те, що в Томську, повністю засніженому високими заметами снігу, стався інцидент. Так, шестирічна дівчинка випала з вікна, а потім встала і пішла додому. Її врятували диво і замет снігу.

Нагадаємо, 10 грудня через хворобу помер генерал-лейтенант ЗСУ, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту Микола Мальков. Микола Іванович присвятив військовій службі більше 50-ти років свого життя.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік зайшов до церкви, і почав погрожувати вбити себе. Поруч з горлом він тримав розбиту пляшку, якій, мабуть, і планував завдати собі каліцтва.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства.