У п`ятницю, 25 грудня, у світі святкують католицьке Різдво. Новобраний мер Чернівців Роман Клічук привітав містян із цим важливим днем.

Свої привітання Клічук написав на власній сторінці в Instagram.

Протягом цього року ми всі отримали новий досвід: так багато часу вдома ми ще, мабуть, ніколи не проводили. Не все було гладко, звичайно. Але в результаті ми змогли заново усвідомити цінність живого людського спілкування. Ми навчились більше піклуватись одне про одного. Урешті, зрозуміли, як важливо дбати про своє здоров’я, - вважає Клічук.

Дух Різдва вже огортає душу теплом, навіює світлі й радісні думки. Сподіваюсь, кожен з вас проведе сьогодні затишний вечір у колі найближчих людей. Бережіть себе і свої родини, будь ласка. З Різдвом!, - написав очільник Чернівців.

Тим часом маленьким мешканцям Чернівців замість солодких подарунків на Новий рік видадуть сертифікати на відвідування міських атракціонів. Сюрприз стосується діток дошкільного та молодшого шкільного віку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

До речі, у Чернівцях Соборна площа засяяла новорічними вогнями. Незважаючи на те, що через пандемію коронавірусу в місті відмовилися від проведення гучних святкувань та традиційного різдвяного ярмарку, атмосферу свята все ж вирішили створити.

До слова, День Святого Миколая, 19 грудня, надовго запам’ятається закоханій парі з Чернівців. Цього дня молодий чоловік на очах у всього міста запропонував руку і серце своїй коханій. Це сталося під час відкриття головної ялинки на Соборній площі, під схвильовані вигуки містян.