У Чернівцях "господар життя" припаркував свою автівку так, що мама з коляскою просто не мала змоги обїхати її, і при цьому не вийти на проїжджу частину.

Фото, зроблені жінкою, опублікували у Facebook-спільноті "СтопХам Буковина".

Невідомий чоловік припаркував машину просто посеред тротуару, не дуже хвилюючись, як цю саму машину мають обходити інші.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Користувачі у коментарях розповіли все, що думають про героя парковки та порадили у таких випадках викликати поліцію.

Тим часом у

Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

"Проходиш повз і випадково ламаєш дзеркала", "Так там відвідувачі ресторану весь час так паркуються», «Але ніхто не зможе відповісти, хто з них приїхав пізніше і перегородив до цього цілком просторий прохід, навіть для людей з маленькими головами», - вважають деякі.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа