На Буковині в новорічну ніч народилося п'ятеро діток.

Детальніше про це розповідає прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації в Facebook.

Повідомляється, що в ніч з 31 Грудня на 1 січня в Чернівецькій області народилося п'ятеро малюків. Серед них: 3 хлопчики і 2 дівчинки. Першим на світ з'явився хлопчик, який народився в Сторожинецькій лікарні о 01: 05 1 січня.

"Нехай всі діти будуть здоровими і щасливими!",- наголошується в повідомленні.

На опублікованому кадрі можна побачити, що новонароджених одягли в шапочки Діда мороза, а замість пелюшок використовували різдвяні шкарпетки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Новонароджені / фото: Facebook
Новонароджені / фото: Facebook

Варто зазначити, що 1 січня на Буковині офіційно підтвердили 132 випадки захворювання коронавірусом COVID-19. Загалом за добу лабораторний центр обробив 282 зразків.

Повідомляється, що загальна кількість хворих, з часу фіксування першого випадку захворювання на Буковині, склала 40357 осіб.

За добу перемогти захворювання вдалося 167 жителям Чернівецької області. За весь час на Буковині видужало 29425 осіб.

Нагадаємо, що "Правий Сектор" привітав харків'ян З Днем народження Бандери: банер, прапори і димова шашка.

Як повідомляв портал Знай.иа, Руслан Марцінків розповів, як святкуватиме Новий Рік.

Також Знай.иа писав, що двоє дітей потонули в останній день року через необережну поведінку на льоду. Це сталося на річці Сухий Кагамлик, яка тече через Кременчук.