На Буковині загинув браконьєр, який намагався незаконно зрубати дерево в лісі.

Про подробиці події розповідає прес-служба Чернівецького облуправління лісомисливського господарства в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 30 грудня, на території держлісфонду державного підприємства "Берегометське лісомисливське господарство".

28-річний житель села Бережонки Вижницького району Чернівецької області під час самовільного спилювання дерева загинув. За попередньою інформацією гілка, яка зламалася під тиском падаючого дерева, впала на чоловіка і завдала йому травми, несумісні з життям.

зрубане дерево / фото: Facebook
зрубане дерево / фото: Facebook

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Чернівецьке обласне управління лісового та мисливського господарства офіційно повідомляє, що особа, яка загинула в лісі, не є працівником одного з лісогосподарських підприємств краю і рубку проводила самовільно і незаконно", - йдеться в повідомленні.

За фактом смерті чоловіка були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. По даній справі ведеться слідство.

Нагадаємо, що Держекоінспекція посилює боротьбу проти рибного браконьєрства.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Хмельницькій області було знайдено сім "ялинкових браконьєрів". Намагалися заробити на святі.

Також Знай.иа писав, що Держекоінспекція Поліського округу виявила масштабну вирубку в на території Бабичівської сільської ради в Житомирській області.