Чернівецька лікарка Ольга Кобевко, що стала відомою на всю Україну через активну діяльність у соціальних мережах, продовжує розповідати, в якому насправді стані перебувають місцеві лікарні.

Йде дев'ятий місяць пандемії, а шпиталі досі повністю не обладнані для лікування пацієнтів із коронавірусом, йдеться в сюжеті DW. Через відверті інтерв'ю в Ольги відбуваються конфлікти із керівництвом, але жінка не здається і продовжує говорити на всю Україну про виснажливу боротьбу, яку сьогоді веде кожен медичний працівник.

"Це перший рік, коли медики почали говорити в голос, до цього медики ніколи не говорили про проблеми чи про потреби. Бо кожен голосний звук з вуст медика одразу присікався...", - розповідає Ольга.

Нагадаємо, відома чернівецька лікарка-інфекціоністка Ольга Кобевко заявила про тиск, який виходить від місцевих чиновників. Все через те, що медик не боїться оприлюднити факти про катастрофічне становище лікарень, які займаються лікуванням пацієнтів з коронавірусом. Зокрема, мова йде про кисень, який лікарі просили купити ще навесні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав, що робити, якщо на вас чхнув заражений Covid-19. Епідеміолог пояснив, як не інфікуватись в магазині чи маршрутці.

Також портал Знай.uа писав, що харківський лікар показав, як українців лікують від коронавірусу: "Рівень аборигенів Амазонки"

Також портал Знай.uа писав, чому чоловіки тяжко переносять Covid-19. Лікар назвав головну причину агресивності вірусу в організмі.