Паркувальні майданчики у Чернівцях мають стати муніципальними, аби міський бюджет поповнювався.

Цим питанням вже зайнялася новостворена депутатська комісія з питань ЖКГ, очільник міста Роман Клічук на своїй сторінці у Facebook.

"На комісії розглядалось болюче питання паркування на вулицях Чернівців. Надалі над ним буде працювати робоча група. І цього разу вона таки повинна довести справу до кінця: з паркуванням у місті треба навести лад. Звичайно, потрібно ще вивчити всі деталі, але я наразі дотримуюсь думки, що паркувальні майданчики в Чернівцях повинні бути муніципальними, і місто може заробляти на цьому пристойні гроші. Я, своєю чергою, сьогодні розбирався в питанні стихійної торгівлі. Це надзвичайно складна проблема. І кожна інстанція, яка б мала її вирішувати, має своє бачення, свої вимоги, а іноді й свої виправдання щодо того, чому це явище усе ще існує в наших Чернівцях у такому малопривабливому вигляді", - написав Клічук.

Нагадаємо, мер Чернівців Клічук показав нову радницю - красуня, білявка і розумниця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му