Мешканці села Мамаївці Кіцманського району, що на Буковині, перекрили трасу міжнародного призначення.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Мамаївська об'єднана територіальна громада. Учасники пікету протестували проти підвищення вартості газу та його транспортування.

Так, заблокованою виявилася траса "Чернівці-Снятин", люди безперервно рухались пішоходним переходом, щоб не дозволити проїзду автівок. Після акції протесту учасники зібралися біля Мамаївської сільської ради, де написали колективного листа до президента й Кабінету міністрів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Його автори вимагають у керівництва держави розпустити НКРЕКП та переглянути вартість газу і його транспортування.

Тим часом досі заблоковані три головні траси на Кіровоградщині. Там триває протест гірників, які вимагають виплатити зарплатні борги та відновити роботу уранових шахт. Шахтарі зупинили рух транспорту на трасах державного значення на Київ, Кропивницький та Миколаїв.Гірники безперервно ходять пішохідними переходами та навіть залишаються там у наметах на ніч.

Нагадаємо, що Україна "вибухнула" протестами проти міністра Шкарлета

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Нацкорпус вимагає припинення роботи незаконного " Епіцентру"

Також, "Знай.uа" писав, що бунтуючі підприємці оселилися в центрі Києва