У Чернівцях Ігор Маслянчук пішов з посади директора Калинівського ринку. Його контракт добіг кінця, і у міській раді вирішили його не продовжувати: незабаром на рнку з'явиться новий очільник.

Про це розповів сам Маслянчук, передає Суспільне. Як з'ясувалося, нове призначення проходитиме без конкурсу, мер Чернівців Роман Клічук самостійно обере кандидатуру.

Заступник міського голови Євгеній Маховіков заявив, що контракт із Маслянчуком не продовжили, оскільки хочуть "підвищити ефективність підприємства". Відтак шукатимуть нового керівника.

"У нового міського голови є інше бачення щодо майбутнього кандидата на цю посаду", - сказав Ігор Маслянчук. Наразі ринком керує Іван Літовський, який був заступником Маслянчука.

До слова, паркувальні майданчики у Чернівцях мають стати муніципальними, аби міський бюджет поповнювався. Цим питанням вже зайнялася новостворена депутатська комісія з питань ЖКГ, повідомив очільник міста Роман Клічук на своїй сторінці у Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нагадаємо, мер Чернівців Клічук показав нову радницю - красуня, білявка і розумниця.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни вручили Надалу безцінний подарунок перед Новим роком

Також, "Знай.uа" писав, що Марцінків назвав 5 головних досягнень Франківська у 2020-му