Популярна українська співачка Тіна Кароль не надто часто тішить підписників свіжими фото та відео. Артистка рідко розкриває подробиці особистого життя, лиш зрідка публікує світлини з відпусток. Проте прихильники люблять Тіну не за "сердечні" справи, а за золотий голос, що пронизує душу.

Так, співачка привітала українців зі світлим святом Різдвом Христовим та заспівала українську народну пісню "Ой хто хто Миколая любить". Відео виступу на своїй сторінці в Instagram публікує канал 1+1.

"Які у вас традиції на Різдво?🌟 Діліться з нами в коментарях та занурюйтесь у відчуття дива та казки разом з «Різдвяною історією з Тіною Кароль»", - йдеться в публікації.

До слова, відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, які створюють в соцмережах сторінки присвячені зірці, де розміщують її фото, відео та цікаві цитати. Після Нового року на одній із таких фан-сторінок fan_tinohka в Instagram опублікували цікаве відео. На ньому Тіна Кароль у вишуканій сукні заходить в кімнату, обладнану в етностилі.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль залишилася одна на свята і "прилипла" до холодильника з коктейлями.