"Тисячу Михайлішина" чернівчанам пообіцяли в минулому році, тож і профінансувати цю програму виплат мали тоді ж.

Про це розповіла керівниця департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міськради Людмила Березовська, передає ІА АСС.

У бюджеті на 2021 рік цих коштів не закладали, тому малозабезпеченим верствам населенн не будуть виплачувати по тисячі гривень соціальної допомоги, як пообіцяв перед виборами кандидат на посаду мера Віталій Михайлішин.

"Наразі ситуація з отриманням так званої "тисячі Михайлішина" наступна. Цього року ми її виплатити не зможемо, бо ця програма була розрахована на 2020 рік. На 2021 рік цього у програмі соцзахисту немає. А по-друге, у нас передбачена виплата матеріальної допомоги, яку ми надаємо громадянам Чернівців, які перебувають у складних життєвих обставинах. Нею вже користуються люди та можуть і надалі користуватися. А все, що обіцяється до виборів, залишається з виборами", - сказала Березовська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що малозабезпеченим чернівчанам виплатять по тисячі гривень допомоги, яку під час виборчих перегонів пообіцяв депутат міської ради Віталій Михайлішин. Зокрема це рішення затвердили на сесії Чернівецької міської ради. На ці виплати з бюджету виділять три мільйони гривень. Тисячу гривень зможуть отримати 3 тисячі чернівчан, які подали заяви у департамент соціального захисту.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Українців змусять ще раз платити за ту ж комуналку: особливо важко буде без ОСББ

Також Знай.ua писав, що тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021